8 annosta

1,2 l vettä
2 kasvis- tai kalaliemikuutiota
3 pussia (à <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />250 g) kasvissuikaleita
tai tuoreita kasviksia suikaloituna
1 rasia (200 g) Olympia kevyt tilliä
1 pak (400 g) pakastekalaa
tai tuoretta, ruodotonta kalafileetä
suolaa, valkopippuria
hienonnettua tilliä


Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla noin 10 min, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä. VINKKI: Voit myös soseuttaa keiton, jos haluat.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />