(Ohje neljälle)

2 munaa
3 dl vettä
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 dl maitoa

Täyte:
1 pieni sipuli (1 valkosipulin kynsi)
200 g jauhelihaa
1 tlk (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g) tomaattimurskaa

Sekoita pannarin ainekset maitoa lukuun ottamatta tasaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi maito. Laita paperi uunipellille, kaada taikina pellille, ja paista 250 asteessa 20 minuuttia.

Tee tällä välin täyte. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja hauduta paistinpannulla pehmeäksi. Lisää joukkoon jauheliha ja halutessasi siivutettu valkosipulin kynsi. Ruskista seos. Lisää tölkillinen tomaattimurskaa ja haihduta kastikkeen nestettä. Laita täyte pannukakun toiselle puolelle ja kääri rullaksi kuten kääretorttu. Leikkaa pannari viipaleiksi ja tarjoa esimerkiksi salaatin tai juuresten ja puolukkasoseen kera.