4 annosta
400 g possua
400 g nautaa
suolaa
laakerinlehti
maustepippuria (kokonaisia)
1-2 sipulia
(1-2 porkkanaa myös nauris, lanttu voi laittaa)
vettä niin että liha peittyy
- Palottele lihat annospaloiksi. ja pane ne uunivuokaan. (Ruskista kevyesti)
- Lisää mausteet ja sipulit ja kasvikset
- Kaada sen jälkeen vettä, niin että liha juuri ja juuri peittyvät.
- Kypsennä paistia uunissa 250 asteessa. Anna olla hetken aikaa.
- Vähennä uunin lämpö 150 asteeseen ja kypsennä paistia 3-4 tuntia.
- Tarjoa perunasurvoksen kanssa. Myös haudutetut lanttukuutiot ja puolukkasurvos sopivat lisäkkeeksi. Kuten myös suolakurkut ja punajuuret
sunnuntai, 11. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.