(14 kpl)  
 
200 g  kesäkurpitsaa   
1dl Sydänmerkki-kermaa   
2 dl Sydänmerkki-riisihiutaleita (Myllyn Paras)
2 rkl vehnäjauhoja    
1/2 sipuli   
200 g maissia (säilyke tai pakaste)   
2 kananmunaa    
1/2 tl suolaa   
1 tl mustapippuria    
1/2 tl paprikajauhetta
 
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Raasta tai suikaloi veitsellä kesäkurpitsa pieneksi. Hienonna maissinjyviä haarukalla.Sekoita aineet keskenään ja mausta.
2. Anna seoksen seisoa jääkaapissa noin 15 minuuttia, jotta riisihiutaleet saavat imeä itseensä nestettä.
3. Muotoile kahdella lusikalla taikinaseoksesta pihvejä pellille leivinpaperin päälle. Paista n. 12 minuuttia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />