(4 annosta)
Valmistusaika: 30 min - 60 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />6 dl

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

perunasosetta

400 g

jauhelihaa

1 kpl

sipulia

1 tl

basilikaa

0,75 tl

suolaa

0,25 tl

pippurisekoitusta

2,5 dl

Crème Bonjour Cuisine Tomaatti & Välimeren yrttiä


Voiteluun:

1,5 rkl

Flora Culinessea

 


Valmista perunasose kätevästi pakastetusta perunasoseaineksesta tai käytä tähteeksi jäänyt valmis perunasose hyväksesi. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta basilikalla, suolalla ja pippurisekoituksella. Sulata joukkoon Crème Bonjour Cuisine. Sekoita perunasose ja jauhelihaseos keskenään. Kaada voideltuun uunivuokaan. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa. Idea! Halutessasi voit ripotella vuoan pinnalle korppujauhoja tai juustoraastetta.