(4 annosta)
 
200 g Sydänmerkki-nakkeja tai makkaraa (Pouttu)   
1 rkl juoksevaa Sydänmerkki-rasvaa tai öljyä
1  sipuli   
0,5  purjo   
2 rkl tomaattisosetta   
1/2 (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />200 g) kesäkurpitsaa   
1 dl vihreitä papuja (pakaste)   
2 rkl Sydänmerkki-ruishiutaleita (Myllyn Paras)   
4 dl vettä   
3/4 tl cayannepippuria   
0,5 tl mustapippuria   
0,5 tl hunajaa   
3/4 tl suolaa 
1/2 dl Sydänmerkki-kermaa  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Pilko nakit tai makkara sekä sipulit ja kesäkurpitsa.  
2. Kuumenna esim. pinnoitettu kattila ja lisää siihen juoksevaa kasvirasvalmistetta tai öljyä.
3. Lisää nakit ja sipulit ja kuumenna niitä hetki. Lisää tomaattisose ja jatka kuumennusta. Lisää kesäkurpitsa, pavut, ruishiutaleet, mausteet sekä vesi. Sekoita kastike tasaiseksi ja anna hautua hiljalleen noin 5-7 min.
4. Lisää lopuksi kasvirasvavalmistetta. Kuumenna ja tarkista maku.