Pohja:
4 munaa
sokeria
vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
Riko munat isoon juomalasiin. Ota toinen samanlainen lasi ja kaada siihen sokeria niin, että sitä on saman verran kuin munia. Kaada sokeri kulhoon ja mittaa lasiin jauhoja samalla tavalla. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja kaakao. Kaada munat sokerin seuraksi kulhon ja vatkaa pysyväksi vaahdoksi. Lisää jauhot varovasti sekoittaen. Kaada taikina uunipellille, jossa on leivinpaperi ja lykkää kuumaan (225 astetta) uuniin 6-8 minuutiksi.
Kumoa kypsä pohja korppujauhotetulle leivinpaperille. Jäähtynenen pohjan päälle levitetään
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
pussillinen Marianne-karkkeja
vanilliinisokeria
(sokeria)
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja murskatut karkit. Sekoita ja mausta mielesi mukaan vanilliinisokerilla ja sokerilla.
Kääri torttu rullalle niin, että sauma jää rullan alle.
sunnuntai, 11. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.