(4 annosta) 
 
3 punaista paprikaa 
1 sipuli   
2 valkosipulinkynttä   
2 tlk (à <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g) tomaattimurskaa    
7 dl vettä    
1 tl sokeria   
200 g Sydänmerkki-tomaatti-oliivi tuorejuustoa (Keiju)   
1 dl kivettömiä mustia oliiveja   
tuoretta basilikaa 
(ripaus suolaa)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa isoiksi lohkoiksi. Halutessasi voit kuoria ne perunankuorimaveitsen avulla.
2. Keitä paprikaa, paloiteltua sipulia, murskattuja valkosipulinkynsiä, tomaattimurskaa, vettä ja sokeria (sokeri vähentää tomaatin kitkeryyttä) noin 30 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
4. Lisää viipaloidut oliivit ja kuumenna keitto. Mausta silputulla basilikalla. Lisää tarvittaessa suolaa.