sunnuntai, 11. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: alle 30 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
naudan jauhelihaa |
200 g |
|
pakastettuja sipulikuutioita |
2 rkl |
|
Flora Culinessea |
1 kpl |
|
porkkanaa |
2 dl |
|
vettä |
1 rkl |
|
Knorr vasikkaliemitiivistettä |
4 rkl |
|
tomaattipyreetä |
1 rkl |
|
Turun Sinappia |
2 kpl |
|
valkosipulinkynttä |
2 tl |
|
paprikajauhetta |
0,5 tl |
|
mustapippuria |
|
|
|
Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot paistinpannulla rasvassa. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja sekoita se jauhelihan joukkoon. Lisää vesi, liemitiiviste, tomaattipyree, sinappi ja mausteet. Hauduta kastiketta kannen alla noin 10 minuutin ajan. Tarjoa pikantti jauhelihakastike riisin tai pastan ja raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.