Pohja:
250g Sydänmerkki-korppuja (Vanajan Korppu tai Töysäläinen)
1 dl Sydänmerkki-kasviöljyvalmistetta (Keiju tai Becel)

Täyte:
1 prk vatkautuvaa vaniljakastiketta
6 dl Sydänmerkki-jogurttia
½ - <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
7 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua

Pinnalle:
250g mangososetta (esim. vauvanruoka soseet)
1 dl vettä
1 dl hyytelösokeria 

1.        Hienonna korput ja sekoita murskeeseen kasviöljyvalmiste. Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2.        Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5 minuutiksi.

3.        Vaahdota vaniljakastike, sekoita siihen jogurtti ja sokerit. Tarkista maku.

4.        Kiehauta sitruunamehu kattilassa, lisää kuumaan liemeen pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateseos nauhana jogurttiseokseen kokoajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä seuraavaan päivään.

5.        Kiehauta vesi ja mangosose kattilassa koko ajan sekoittaen. Lisää hyytelösokeri ja anna seoksen pulpahtaa pari kertaa. Kaada kiille varovasti täytteen päälle.