(4 annosta)
n. 400g Kalafilettä esim. kampelaa tai lohta
kastike kalan päälle:
1 dl maustamatonta Sydänmerkki jogurttia tai -kermaviiliä
50g Sydänmerkki-tuorejuustoa
2 rkl tilliä (pientä silppua)
1 rkl basilikaa (pientä silppua)
½ tl mustapippuria
1. Kuumenna uuni 175 - 200 asteiseksi. Aseta kalafileet uunivuokaan. Sekoita kastikeaineet tasaiseksi. Levitä kalan päälle.
2. Anna paistua uunissa noin 15 min
Yrttinen perunasalaatti
500 g uusia perunoita
2 kevätsipulia <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
kastike:
½ -1 dl kylmäpuristettua Virgino - rypsiöljyä
½ puntti tilliä
1 puntti persiljaa
1 puntti basilikaa
1-2 valkosipulin kynttä
3 tl sitruunamehua
1/2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1/4 tl cayannea
1. Sekoita kastikkeen aineet sekaisin esim. sauvasekoittimella.
2. Keitä uudet perunat lähes kypsiksi, anna jäähtyä.
3. Pilko kevätsipuli pieniksi paloiksi
4. Pilko perunat sopivan kokoisiksi paloiksi, sekoita kastikkeeseen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.