600–800 g keräkaalia
(500 gr paistettua jauhelihaa)
2 sipulia
öljyä
2 prk tomaattipyrettä
3 tl paprikajauhetta
2-3 pientä suola- tai etikkakurkkua
1 dl juustoraastetta
5 valkosipulinkynttä
1 prk (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />120 g) smetanaa (ranskankermaa, kermaa...)
suolaa

1. suikaloi sipuli ja kurkku
2. suikaloi kaali (etenkin kovat kohdat ohuiksi suikaleiksi)
3. murskaa valkosipuli
4. kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä padassa/kattilassa
5. lisää kaali ja keitä 10-20 min
6. lisää loput ainekset
7. keitä hiljaisella tulella ilman kantta n. 1 h tai uuni 200 astetta
8. Ja jos haluat vielä herkullisempaa niin anna hautua vielä toinen tunti uunissa vaikka lämpö jo pois käännettynä.