600–800 g keräkaalia
(500 gr paistettua jauhelihaa)
2 sipulia
öljyä
2 prk tomaattipyrettä
3 tl paprikajauhetta
2-3 pientä suola- tai etikkakurkkua
1 dl juustoraastetta
5 valkosipulinkynttä
1 prk (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />120 g) smetanaa (ranskankermaa, kermaa...)
suolaa
1. suikaloi sipuli ja kurkku
2. suikaloi kaali (etenkin kovat kohdat ohuiksi suikaleiksi)
3. murskaa valkosipuli
4. kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä padassa/kattilassa
5. lisää kaali ja keitä 10-20 min
6. lisää loput ainekset
7. keitä hiljaisella tulella ilman kantta n. 1 h tai uuni 200 astetta
8. Ja jos haluat vielä herkullisempaa niin anna hautua vielä toinen tunti uunissa vaikka lämpö jo pois käännettynä.
torstai, 27. heinäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.