(25 annosta)

1 pss (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />250 g) kivettömiä taateleita
1/2 pss (à 250 g) kuivattuja aprikooseja
1 tlk (160 g) punaisia kirsikoita
200 g leivontamargariinia
2 munaa
1 1/2 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tlk (2 dl) vispikermaa

Vuokaan:
n. 1 dl kookoshiutaleita

1. Voitele noin 1,8 litran rengasvuoka.
2. Jauhota se kookoshiutaleilla.
3. Paloittele taatelit ja aprikoosit saksilla.
4. Leikkaa kirsikat pieniksi paloiksi.
5. Sulata margariini kattilassa.
6. Lisää joukkoon paloitellut hedelmät.
7. Anna jäähtyä.
8. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
9. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri.
10. Lisää jauhoseos vuorotellen kerman kanssa taikinaan varovasti sekoittaen.
11. Lisää lopuksi jäähtynyt margariiniseos.
12. Kaada taikina vuokaan.
13. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 15 minuuttia.
14. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
15. Kakku mehevöityy folioon käärittynä.
16. Säilyy viileässä useita päiviä.
17. Voidaan pakastaa.