1–2 rkl rypsiöljyä
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />300 g kalkkunan, hirven tai naudan jauhelihaa
2 dl sipulisilppua
1 rkl tomaattisosetta tai ketsuppia
½ tl mustapippuria
1 tl paprikaa
2 rkl vehnäjauhoja
3–5 dl vettä
ripaus suolaa
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
JAUHELIHAKASTIKKEEN VALMISTUS
-kuumenna öljy pannulla tai kasarissa
-lisää jauheliha ja sekoita, kunnes liha on harmaata
-lisää sipuli, mausteet ja tomaattisose
-jatka kypsentämistä minuutin verran
-lisää jauhot ja sekoittele seosta pari minuuttia
-lisää kuuma vesi desi kerrallaan,
aina välillä huolella sekoittaen; näin saat notkean kastikkeen
-hauduta kastiketta 10 minuuttia
-voit piristää kastiketta valkosipulilla,
chilillä tai jollain yrtillä, mutta älä peitä lihan omaa makua
ANNOKSEN VALMISTUS
-tarjoa kastikkeen kanssa kuoripäällisiä perunoita ja punajuuri-kaalisalaattia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.