<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />4 dl kukkakaalin nuppuja

4 dl parsakaalin nuppuja

2 dl punaista paprikaa parin sentin suikaleina

sipuli 4-5 lohkona

lehtisellerin varsi viiden sentin paloina

1 dl vettä

1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä

ripaus suolaa

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Juustokuorrutus

4 dl juustoraastetta

3 munaa

1 tl paprikajauhetta

tuoretta persiljaa

 

 

KUORRUTETUN KASVISVUOAN VALMISTUS

 

-kuori parsakaalin varsi ja leikkaa se parin millin viipaleiksi

-laita kasvikset kasariin

-kaada vesi ja valele öljy kasvisten päälle

-höyrytä kasviksia kannen alla 5–10 minuuttia,

kunnes ne ovat kiinteän kypsiä

 

 

JUUSTOKUORRUTUKSEN VALMISTUS

 

-raasta juusto hienoksi raasteeksi

-vispaa munat rikki ja sekoita raasteeseen, mausta paprikalla

-levitä kasvikset uunivuokaan tasaiseksi matoksi niin,

ettei jää suuria koloja ja levitä pinnalle juusto-munamassa

-kuorruta paistos 220 asteessa pinnaltaan kauniiksi

 

 

ANNOKSEN VALMISTAMINEN

 

-nosta kasvisvuokaa lautaselle sopiva annos

-laita lisukkeeksi tomaattia ja jotain vihreää