500 g keitettyjä uusia perunoita
2 rkl oliiviöljyä
2 porkkanaa paloina
2 valkosipulin kynttä
4–5 uutta sipulia varsineen
50 g mustia oliiveja
1 rkl pinjan siemeniä
1 rkl kurpitsan siemeniä
1 nippu retiisejä
Hunajavinegrette:
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl balsamiviinietikkaa
1 tl hunajaa
1 tl soijakastiketta
pippuria

Viipaloi keitetyt perunat. Paloittele porkkanat, viipaloi uudet sipulit ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuumenna öljy pannulla tai grillin parilalla. Kuullota porkkanat ja sipulit. Lisää perunat, pinjan- ja kurpitsansiemenet ja oliivit. Paahda, kunnes perunat ovat lämmenneet. Siirrä kulhoon ja lisää retiisi. Valuta päälle hunajavinegrette. Tarjoa lämpimänä grillimakkaroiden tai grillatun broilerin lisäkkeenä.