3 dl sokeria
2 munaa
2 dl maitoa
200 g voita tai marg. sulatettuna ja jäähdytettynä
1 1/2 dl kaakaojauhetta!
1 tl suolaa
1 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi ja kaada voideltuun ja jauhotettuun rengasvuokaan. Paista 180 asteessa noin tunti.
Paholaisen kakku on kyllä helppouden lisäksi todella hyvää
Erityisesti jos sen kuorruttaa paistamisen jälkeen oikealla suklaalla! Itse teen niin, että sulatan noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />170 g tummaa suklaata ja n. 50g voita, sekoitan niistä tasaisen massan ja levitän kakun pintaan. Sisältä mehevä ja päältä ihanan rapsahtavan suklainen. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.