POHJA:
250 g jauhoja
1 tl leivinjauhetta
125 g voita/margariinia
125 g sokeria
2-3 tl vanilja sokeria
ripaus suolaa
1 muna
TÄYTE:
4-6 munaa, joista 1 valkuainen vatkataan vaahdoksi
150 g sokeria
750 g rahkaa
1 prk (200g) ranskankermaa
1 rkl öljyä
1 pss. vanille pudding pulveria (löytyy Lidl:stä)

Pohja: Sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään pehmeähkö voi ja muna ja vaivataan taikinaksi. Laita se täytteen teon ajaksi jääkaappiin kylmeneen.

Täyte: Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi ja lisää rahka, pulveri, öljy ja ranskankerma sekaan. Lopuksi sekoita valkuaisvaahto lusikalla joukkoon. Laita pohja voideltuun & korppujauhotettuun (irtopohjalliseen) kakkuvuokaan ja pistele siihen haarukalla reikiä. Kaada täyte päälle ja paista uunin alaosassa 180 asteessa 60-80
min. Kun otat kakun pois, ota se varovasti, sillä jos saa vähän kolhuja/osumia niin lössähtää helposti.