(35kpl)
1 pkt Sunnuntai Murotaikinaa (pakaste)
Kinuski:
50 g Sunnuntai-margariinia
1 prk Keiju Ruoka -kasvirasvasekoitetta
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
Koristeluun:
1 dl suolapähkinöitä
50 g taloussuklaata

Ohje:

1. Sulata taikina ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Kauli taikina leivinpaperin päällä levyksi (noin 30x25) ja vedä paperi pellille. Paista uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.
3. Mittaa kinuskin aineet teflon-
kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes seos sakenee. Anna kinuskin jäähtyä noin minuutin ajan ja levitä jäähtyneen pohjalevyn päälle. Koristele puolet levystä suolapähkinöillä ja loppupuoli suklaalla. Laita levy puoleksi tunniksi pakastimeen.
4. Leikkaa levy suupaloiksi. Säilytä suupalat jääkaapissa peitettynä tai pakastimessa
.