perjantai, 29. syyskuu 2006
ITALIANSALAATTI
1 kuorineen keitetty porkkana
1 pieni omena
8 cm:n pala tuoretta kurkkua
100 g kinkkua/ kinkkusuikaleita
1 maustekurkku
1dl pieniä pakasteherneitä
kastike :
1 dl kuohukermaa
1½ dl majoneesia
½ tl suolaa
2-3 tl viinietikkaa
1 maustemitta valkopippuria
1. Kuori peruna, porkkana ja omena.
2. Leikkaa porkkana, omena, tuorekurkku ja kinkku ohuiksi suikaleiksi.
3. Leikkaa peruna ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
4. Sulata herneet.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi suuressa kulhossa.
6. Sekoita joukkoon majoneesi ja mausteet.
7. Lisää kastikkeeseen kaikki salaatin aineet varovasti sekoittaen.
8. Anna salaatin maustua kylmässä pari tuntia.
9. Tarjoa kylmänä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.