keskiviikko, 25. lokakuu 2006
MISSISIPIN MUTAKAKKU
Murskaa-> 225g kokojyvä tai vehnäkeksejä
Sulata-> 60g voita
60g tummaa suklaata
Sekoita mössöksi ja painele irtopohjavuokaan pohjalle ja reunoille.
SUKLAAKREEMI: (ei oo välttämätön, mä oon käyttäny tän tilalta jätskiä ettei tuu aivan niin ylempalttisen makea ja suklainen)
1,4dl kermaa
3rkl tummaa kaakaota
0,75dl tomusokeria
sekoita ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
SUKLAATÄYTE:
sulata-> 180g voita
180g tummaa suklaata
4 munaa vaahdotettuna
90g vaaleaa muscovadosokeria
90g tummaa muscovadosokeria
1,8dl kermaa vaahdotettuna
Sekota aineet mössöksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
Paista 180 asteessa n.45 min
Päälle suklaakreemi kun kakku on vähä jäähtynyt.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.