MUROPOHJA:
Murskaa-> 225g kokojyvä tai vehnäkeksejä
Sulata-> 60g voita
60g tummaa suklaata

Sekoita mössöksi ja painele irtopohjavuokaan pohjalle ja reunoille.

SUKLAAKREEMI: (ei oo välttämätön, mä oon käyttäny tän tilalta jätskiä ettei tuu aivan niin ylempalttisen makea ja suklainen)

1,4dl kermaa
3rkl tummaa kaakaota
0,75dl tomusokeria

sekoita ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

SUKLAATÄYTE:
sulata-> 180g voita
180g tummaa suklaata
4 munaa vaahdotettuna
90g vaaleaa muscovadosokeria
90g tummaa muscovadosokeria
1,8dl kermaa vaahdotettuna

Sekota aineet mössöksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
Paista 180 asteessa n.45 min
Päälle suklaakreemi kun kakku on vähä jäähtynyt.