n. 600 g naudan sisä- tai kulmapaistia
pari pientä sipulia silputtuna
2-2½ dl kermaa
1-1½ rkl vehnäjauhoa
reiluhko loraus lihafondia tai 1-1½ lihaliemikuutiota
1 isohko venäläinen suolakurkku kuutioituna
juoksevaa margariinia paistamiseen
mustapippuria ja kuivattua valkosipulia muutama kierros myllystä
(wasabi)sinappia maun mukaan
hiukan tomaattipyrettä
Paloittele liha poikkisyin ja silppua sipuli
Kuumenna valurautapannu niin, että juokseva margariini kiehuu siinä, muttei ruskistu
Paista lihat ja sipulit niin että liha ruskistuu pinnalta
Tällä välin olitkin jo sekoittanut vehnäjauhot ja 1 dl kermaa mitassa
Kaada kerman ja vehnäjauhon ilman isompia paakkuja oleva juokseva sekoitus pannulle ja sekoita tasaiseksi
Lisää fondi tai kiemikuutio(t) ja sekoita lisää
Nyt voit lisätä loput kermat ja sekoittaa sinapin sekä tomaattipyreen joukkoon
Rouhi mustapippuri ja valkosipuli joukkoon ja anna poreilla hetken verran
Lisää kuutioidut suolakurkut
Kaada koko systeemi paksupohjaiseen kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä vajaa tunti välillä sekoittaen
Lisää kermaa, maitoa tai vettä tarvittaessa hauduttamisen aikana
Nauti perunoiden tai muusin kanssa. NAM!
Edit: Nyt sain kuvankin mukaan
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.