1240755549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

n. 600 g naudan sisä- tai kulmapaistia

pari pientä sipulia silputtuna

2-2½ dl kermaa

1-1½ rkl vehnäjauhoa

reiluhko loraus lihafondia tai 1-1½ lihaliemikuutiota

1 isohko venäläinen suolakurkku kuutioituna

juoksevaa margariinia paistamiseen

mustapippuria ja kuivattua valkosipulia muutama kierros myllystä

(wasabi)sinappia maun mukaan

hiukan tomaattipyrettä

 

Paloittele liha poikkisyin ja silppua sipuli

Kuumenna valurautapannu niin, että juokseva margariini kiehuu siinä, muttei ruskistu

Paista lihat ja sipulit niin että liha ruskistuu pinnalta

Tällä välin olitkin jo sekoittanut vehnäjauhot ja 1 dl kermaa mitassa

Kaada kerman ja vehnäjauhon ilman isompia paakkuja oleva juokseva sekoitus pannulle ja sekoita tasaiseksi

Lisää fondi tai kiemikuutio(t) ja sekoita lisää

Nyt voit lisätä loput kermat ja sekoittaa sinapin sekä tomaattipyreen joukkoon

Rouhi mustapippuri ja valkosipuli joukkoon ja anna poreilla hetken verran

Lisää kuutioidut suolakurkut

Kaada koko systeemi paksupohjaiseen kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä vajaa tunti välillä sekoittaen

Lisää kermaa, maitoa tai vettä tarvittaessa hauduttamisen aikana

Nauti perunoiden tai muusin kanssa. NAM!

Edit: Nyt sain kuvankin  mukaanHymy