lauantai, 10. kesäkuu 2006
(3 annosta) Valmistusaika: alle 30 min Vaikeusaste: tosi helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />300 g |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
nakkeja |
1 kpl |
|
paprikaa |
0,5 kpl |
|
chilipaprikaa |
2 rkl |
|
Flora Culinessea |
3 dl |
|
vettä |
1 ps |
|
Knorr Chili con carne -ateria-aineksia |
1 dl |
|
Flora Fraichea |
|
|
|
Leikkaa nakit viipaleiksi ja paprika & chilipaprika suikaleiksi. Ruskista nakit ja paprikat Flora Culinessessa paistokasarissa. Lisää vesi ja Knorr-ainekset. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää Flora Fraichea maun mukaan. Tarjoa raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.