2 munaa

½ l maitoa

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 dl ohrajauhoja

1 dl vehnäjauhoja

2 rkl sokeria

ripaus suolaa

1 iso hapan omena tai kaksi pientä

1 dl puolukkaa

1 rkl voita vuoan voiteluun

1 rkl sokeria

ripaus kanelia pannarin pinnalle

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

HEDELMÄPANNARITAIKINAN VALMISTUS

 

-vispaa munat ja kaada sekaan puolet maidosta

-sekoita vispilällä jauhot munamaitoseokseen

-lisää loppu maito, sokeri ja suola taikinapohjaan kunnolla sekoittaen

-anna taikinan turvota ainakin 30 minuuttia

 

 

HEDELMÄPANNARIN PAISTAMISTA EDELTÄVÄT VALMISTELUT

 

-säädä uuni 210 asteeseen

-voitele 20 cm x 30 cm:n kokoinen uunivuoka

-kuori omenat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi

-kaada taikina vuokaan sentin paksuiseksi kerrokseksi

-levitä omenaraaste ja puolukat pannarin pinnalle

 

 

HEDELMÄPANNARIN PAISTAMINEN

 

-paista pannaria uunissa 20 - 30 minuuttia paksuudesta riippuen

-ripottele valmiin, kuuman pannarin pinnalle hiven sokeria ja kanelia.