Tein tänään uunikalaa ja kiitos tästä hyvästä reseptistä kuuluu miehelleni. Oli todella hyvää:0)
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g seitä
n. 100 g Creme Bonjour tuorejuusto valkosipulia
1 prk Creme Bonjour Cuisine 13 % Tomaatti ja välimeren yrtit
1 dl ruokakermaa 15 %
purjoa
suolaa
sitruunapippuria
Emmental - Mozzarella juustoraastetta
Sulata seitä mikrossa n. 5 minuuttia, jotta saat leikattua sen annospaloiksi. Laita palat voideltuun uunivuokaan. Ripottele sein päälle suolaa ja sitruunapippuria. Laita päälle nokareet valkosipuli tuorejuustoa ja silputtu purjo. Levitä Creme Bonjour Cuisine ja juustoraaste. Kaada päälle viimeisenä ruokakerma. Laita uuniin 200 asteeseen 30-40 minuutiksi. Tarjoile perunamuusin ja punajuuren tai punajuurisalaatin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.