Taikina:
1/2 dl perunasosejauhetta (pussista)
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g voita tai margariinia
1 muna

Täyte:
1 1/2 l kantarelleja tai sekalaisia metsäsieniä
2 rkl voita
1/2 tl suolaa
3 rkl salaattisipulia silputtuna
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl kermaa
2 dl vettä
1 tl soijaa
5 roseepippuria rouhittuna
paprikajauhetta
mustapippuria
valkopippuria
1 dl kermaviiliä
1 muna

1. Sekoita kulhossa taikinaa varten kuivat aineet.
2. Lisää rasva ja nypi seos murumaiseksi.
3. Sekoita jauho-rasvaseokseen kananmuna.
4. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
5. Valmista taikinan jähmettyessä täyte.
6. Kypsennä sienisilppua paistokasarissa kuumennetussa voissa, kunnes neste on haihtunut.
7. Mausta suolalla.
8. Lisää sienten joukkoon sipulisilppu ja anna sen kuullottua.
9. Sekoita keskenään kulhossa vehnäjauhot, kerma ja vesi.
10. Lisää suurus sieni-sipuliseokseen.
11. Hauduta keitosta 20-30 minuuttia välillä sekoittaen.
12. Mausta hauduttamisen aikana.
13. Jätä jäähtymään.
14. Sekoita jäähtyneeseen muhennokseen kermaviili ja muna.
15. Tarkista maku.
16. Jaa taikina 12 annosvuokaan .
17. Painele vuokien pohjalle ja reunoille.
18. Annostele vuokiin täyte.
19. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />