keskiviikko, 7. kesäkuu 2006
HERKKUSUUN BROILERVUOKA
1 pussi valkosipulikermaperunoita (esim. Apetit Kesäpöytä)
1 rasia tuorejuustoa
1 purkki ruokakermaa/cremeä
3-4 broilerin rintafilettä (maustamatonta)
pekonisiivuja
currya, suolaa
Kaada valkosipulikermaperunat uunivuokaan. Pehmennä tuorejuusto mikrossa (n.20 sekuntia), lisää tilkka vettä, sekoita ja levitä perunoiden päälle. Kaada vielä päälle ruokakerma. Hiero broilerin rintafileen pintaan suolaa ja currya, kietaise pekonisiivu tai kaksi ympärille ja nosta nyytit perunoiden päälle. Paina hiukan, niin että ne osittain uppoavat perunakerrokseen. Kypsennä uunissa noin tunti, asteita 225.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.