1243703937_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

n.500 g jauhelihaa

1 prk Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja Yrtit

½ -1 dl korppujauhoja

2 kananmunaa

1 pss ranskalaista sipulikeittoa

 

Kaada Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja Yrtit kulhoon. Lisää ranskalainen sipulikeitto ja korppujauhot. Anna turvota n. 5-10 minuuttia. Lisää jauheliha ja kananmunat. Vaivaa taikinaa niin, että kaikki ainekset ovat varmasti sekaisin. Pyörittele taikinasta lihapullia ja laita ne leivinpaperin päälle uunipellille. Pyörittelyssä auttaa jos kastat kädet vesikulhoon. Paista lihapullat 200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Tarjosin lihapullat uusien perunoiden, raastesalaatin ja kermakastikkeen kera. 

 

Oli pakko kuvata ulkona kun mies löysi hauskan liinan takapihan pöydälle. Olen aina vitsaillut, että ostetaan lehmä takapihalle kun meillä juodaan niin paljon maitoa. Sanoin lapsille, että meillä on nyt takapihalla lehmäSilmänisku