(4 annosta)

3 dl Torino kaura –pastaa yms.
n.1½ l vettä
1 tl suolaa
1 rkl öljyä

Kastike:
1 prk kermaviiliä
1 tlk ananasmurskaa valutettuna (136/227 g)
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
½ dl hienonnettua persiljaa
200 g kypsää broilerin lihaa (½ grillattu broileri)
2 dl suikaloitua purjoa
1 dl tummia viinirypäleitä
2 dl (pakaste)maissia
½-1 jää- tai lehtisalaattia

Koristeluun:
hienonnettua persiljaa

1. Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
3. Sekoita kermaviilin joukkoon siivilässä valutettu ananasmurska, hunaja, sitruunapippuri, suola ja persil-ja.
4. Leikkaa broileri paloiksi, purjo suikaleiksi ja viinirypäleet puoliksi, poista niistä kivet.
5. Sekoita broileri ja pasta maustetun kermaviilin joukkoon.
6. Revi salaatti laakean tarjoiluastian pohjalle.
7. Kaada keskelle pasta-broileri ja ripottele päälle persiljaa.
8. Levitä ympärille maissit, purjosuikaleet ja viinirypäleet.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />