1 pkt valmista piirakkataikinaa
Täyte:
2 kpl keskikokoista sipulia
3-4 kpl porkkanaa
2 rkl öljyä
1 dl vettä
0,5 tl kuivattua rakuunaa
1,5 dl kevytkermaa
2 munaa
1,5 dl vähärasvaista juustoraastetta
Pese, kuori ja raasta porkkanat raasteeksi. Voit myös höylätä porkkanoista ohuita lastuja. Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna öljy padassa. Kuullota sipuleita kevyesti. Lisää porkkanat. Lisää pataan vettä ja hauduta sipuleita ja porkkanoita noin 5-10 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon rakuuna. Jäähdytä. Voitele piirakkavuoka (halkaisija noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />25 cm) ja painele valmis sulatettu piirakkataikina vuoan pohjalle. Levitä porkkana-sipuliseosta piirakkapohjalle. Sekoita kevytkerman joukkoon munat ja juustoraaste. Kaada seos porkkana-sipuliseoksen päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
torstai, 8. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.