lauantai, 10. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: yli 60 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 pkt |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
Knorr Lasagnette -ateria-aineksia |
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g |
|
jauhelihaa |
3 dl |
|
maitoa |
6 dl |
|
vettä |
2 rkl |
|
Flora Culinessea |
1,5 dl |
|
juustoraastetta |
|
|
|
Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää joukkoon pakkauksen kastikeainekset, maito ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Laita pastapalat Flora Culinessella voideltuun uunivuokaan. Kaada kastike tasaisesti pastan päälle. Sekoita varovasti ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa lasagnette raikkaan salaatin ja patongin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.