Leivoimme ensimmäiset joulutortut. Tyttö kiersi torttuja kuin kissa kuumaa puuroa:0) Ei olisi millään malttanut odottaa, että tortut hiukan jäähtyy. Hillo kun jäähtyy niin hitaasti.
1 pkt Myllyn paras torttutaikinalevyjä (500g)
Täyte: paiston kestävää luumuhilloa / -marmeladia
voiteluun: kananmuna
Päälle: tomusokeria
Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia.
Leikkaa levyt neliöiksi ja tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Voitele tortut kananmunalla. Laita lusikallinen paistonkestävää hilloa/marmeladia tortun keskelle.
Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia.
Sihtaa päälle hieman tomusokeria.
Tortut ovat parhaimmillaan juuri paistettuina.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.