500 g sianlihaa 500 g naudan- tai lampaanlihaa 250 g tomaatteja 4 paprikaa 2 munakoisoa 1 valkosipulinkynsi 5 rkl öljyä 60 g riisiä 2 sipulia suolaa, mustapippuria, juustoraastetta, silputtua persiljaa 1. Leikkaa liha noin sentin paksuisiksi viipaleiksi 2. Pane viipaleet tulenkestävään vuokaan kerroksittain tomaatti-, paprika-, ja munakoisoviipaleiden kanssa ja joka kerrokselle murskattua valkosipulikynttä, silpottua sipulia, öljyä, suolaa ja pippuria 3. Levitä keitetty riisi päällimmäiseksi vuokaan, kaada loppu öljy pinnalle ja ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta 4. Paista uunissa 1 1/2 - 2 tuntia ja koristele tarjolle tuotaessa persiljalla |
perjantai, 23. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.