sunnuntai, 29. lokakuu 2006
PIIMÄLIMPPU
2. Alusta jauhot taikinaan.
3. Kohota taikina kaksinkertaiseksi leivinliinan alla lämpimässä.
4. Pyöritä limpuiksi.
5. Voidellaan piimällä tai munalla.
6. Pistellään ja paistetaan 225 asteessa.
sunnuntai, 29. lokakuu 2006
Olen kolmen lapsen kotiäiti, joka tykkää ruuanlaitosta ja reseptien keräilystä. Reseptejä olen keräillyt lehdistä, keskustelupalstoilta ja keittokirjoista. Perheeseemme kuuluu -03, -04 ja -08 syntyneet lapset ja mieheni. Paitsi, että blogini sisältää paljon helppoja reseptejä kiireisille, niin tarkoituksena on että mahdollisimman moni löytää hakemansa helposti yhdestä paikasta. Toivottavasti viihdyt blogini parissa
Sähköpostiosoite: [email protected]
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.