(4 annosta)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1,5 dl esikypsennettyjä rikottuja ruissuurimoita (Myllyn Paras)
5 dl vettä
½ tl suolaa
2 broilerin fileepihviä tai broilerinsuikaleita (n. 300g)
1 rkl Sydänmerkki-kasviöljyvalmistetta (Keiju tai Becel)
1 kerä jäävuorisalaattia
1 punasipuli
1 rs kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
1 keltainen paprika
1 prk ananaspaloja
n. 300g hunaja- tai cantaloupe-melonia
100g Sydänmerkki-juustoa tai 1 prk Sydänmerkki–raejuustoa

Kastike:
2 rkl viinietikkaa
6 rkl rypsiöljyä
1 rkl sinappia
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl sokeria
1 rkl kuivattua basilikaa
½ tl mustapippuria
(ripaus suolaa)

1. Kiehauta vesi. Keitä ruissuurimot kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (noin 25 minuuttia). Kaada kypsät suurimot siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä huuhtomalla.Valuta.
2. Kypsennä broileri paistinpannulla kasviöljyvalmisteessa. Mikäli liha ei ole marinoitua, mausta kevyesti suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja rosmariinilla. Jäähdytä ja leikkaa tarvittaessa kuutioiksi tai suikaleiksi.
3. Pilko kasvikset, meloni ja juusto. Sekoita kaikki ainekset.
4. Laita kastikkeen ainekset korkeareunaiseen astiaan. Sekoita tasaiseksi esim. sauvasekoittimella.