(4-6 annosta)

Itsetehdyt eksoottiset kebakot nostattavat veden kielelle.

400-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g naudan- tai lampaan jauhelihaa
0,75 dl juustoraastetta (esim. Parmesan)
1 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynsiä
2 kpl kananmunaa
3 rkl tomaattisosetta
2 rkl vettä
2 rkl tuoretta silputtua oreganoa (=2 tl kuivattuna)
1 rkl tuoretta silputtua timjamia (=1 tl kuivattuna)
1 tl paprikajauhetta

Raasta juusto. Pilko sipuli hienoksi ja purista valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Muotoile jauhelihamassasta kebakoita kylmässä vedessä liotettujen varrastikkujen ympärille. Kypsennä kebakoita uunissa leivinpaperin päällä 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Ps.Katso kebakoille sopiva kastike kategoriasta kastikkeet.