400 g hirvenlihaa
100g siankylkeä
2 - 3 sipulia
2 rkl öljyä
suolaa ja pippuria
6 katajanmarjaa
2 dl metsäsieniä
1 rkl tomaattipuretta
2 valkosipulinkynttä
2 dl lihalientä
persiljaa

1. Leikkaa hirvenliha ja läski suikaleiksi.
2. Kuori sipuli ja pilko se.
3. Lämmitä öljy riittävän suuressa paistinpannussa.
4. Paista hirvenlihat, siankylki ja sipulit.
5. Mausta suolalla ja pipppurilla maun mukaan.
6. Lisää murskatut katajanmarjat ja pilkotut sienet ja anna hautua kannen alla.
7. Sekoita muutaman kerran etteivät aineet pala pohjaan.
8. Lisää tomaattipyre, purista valkosipulin kynnet ja lisää lihaliemi.
9. Tarkista maku, ja ripottele päälle persiljaa.
10. Tarjoa perunoiden ja viinimarjahyytelön kera.