perjantai, 29. syyskuu 2006
RUOKAISA KATKARAPUSALAATTI
250 g katkarapuja
1 kpl jäävuorisalaattia
1 kpl kurkkua
2 kpl omenaa
0,5 kpl cantaloupe-melonia
200 g pakasteherneitä
4 rkl tillisilppua
Kastike:
100 g Crème Bonjour Mustapippuri-tilliä
0,5 dl maitoa
1 rkl ketsuppia
1 rkl sitruunanmehua
1. Sulata ja valuta katkaravut.
2. Huuhtele salaatti, kurkku sekä omenat.
3. Paloittele vihannekset, meloni ja kuoritut omenat reilun kokoisiksi paloiksi.
4. Lisää herneet, hienonnettu tilli ja katkaravut.
5. Sekoita salaatti.
6. Notkista tuorejuusto kulhossa.
7. Lisää maito ja mausteet.
8. Sekoita tasaiseksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.