|
|
|
Valmista aluksi valkokastike. Kuumenna Flora Culinesse kattilan pohjalla. Lisää vehnäjauhot ja anna kiehua hetki. Lisää Flora Ruoka ja maito koko ajan sekoittaen. Kiehauta kastike ja anna sen kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Valmista seuraavaksi tomaattinen kasviskastike. Kuullota kasvikset paistinpannulla. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Anna kiehua hetki. Lisää joukkoon pastakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Mausta kastike liemikuutiolla, basilikalla ja pippurilla ja hauduta hetki. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka Flora Culinessella. Aloita lasagnen kokoaminen kaatamalla neljännes valkokastikkeesta vuokaan. Lado seuraavaksi kolme lasagnelevyä ja pinnalle neljännes valkokastikkeesta ja puolet tomaattikastikkeesta. Tee seuraavat kerrokset samalla tavalla. Asettele päällimmäiseksi neljännes valkokastikkeesta ja juustoraaste. Paista 175 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa lasagne höyryävän kuumana raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.