(6 annosta)
Valmistusaika: yli 60 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kastike:

3 rkl

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

Flora Culinessea

0,75 dl

vehnäjauhoja

2,5 dl

Flora Ruokaa

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 dl

maitoa

1 tl

suolaa

0,5 tl

valkopippuria


Kastike:

400 g

pakastettuja wok-vihanneksia

2 kpl

valkosipulinkynttä

1 kpl

sipulia

500 g

Bertolli pastakastiketta (Grilled Vegetables)

1 dl

vettä

1 kpl

Knorr Kasvisliemikuutiota

0,5 tl

mustapippuria

1 tl

basilikaa

200 g

lasagnelevyjä

3 dl

juustoraastetta

 


Valmista aluksi valkokastike. Kuumenna Flora Culinesse kattilan pohjalla. Lisää vehnäjauhot ja anna kiehua hetki. Lisää Flora Ruoka ja maito koko ajan sekoittaen. Kiehauta kastike ja anna sen kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Valmista seuraavaksi tomaattinen kasviskastike. Kuullota kasvikset paistinpannulla. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Anna kiehua hetki. Lisää joukkoon pastakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Mausta kastike liemikuutiolla, basilikalla ja pippurilla ja hauduta hetki. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka Flora Culinessella. Aloita lasagnen kokoaminen kaatamalla neljännes valkokastikkeesta vuokaan. Lado seuraavaksi kolme lasagnelevyä ja pinnalle neljännes valkokastikkeesta ja puolet tomaattikastikkeesta. Tee seuraavat kerrokset samalla tavalla. Asettele päällimmäiseksi neljännes valkokastikkeesta ja juustoraaste. Paista 175 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa lasagne höyryävän kuumana raikkaan salaatin kanssa.