500 g jauhettua kalaa, esimerkiksi haukea tai pakasteseitä
1 dl korppujauhoja
2 dl kermaviiliä
1 kananmuna
1 pieni sipuli pilkottuna tai
1 kevätsipuli silputtuna
2 tl sitruunamehua
1 tl suolaa
1 tl tilliä
1 tl timjamia

Poista kalafileistä ruodot ja jauha pieneksi tehosekoittimella.

Sekoita kala, korppujauhot ja kermaviili. Lisää joukkoon kananmuna, pilkottu sipuli ja mausteet. (Jos jätät suolan pois, voit tarjota kalapullia lapselle 10 kuukauden ikäisestä alkaen.) Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Pese kädet hyvin ja huuhdo lopuksi kylmällä vedellä. Muotoile taikinasta pyöreitä palloja leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jos sinulla on kiertoilmauuni, voit hyvin paistaa pyörykät yhdessä maissi-perunapaistosten kanssa. Laita kalapyörykät ylemmälle ja maissipaistokset alemmalle tasolle.