Tämä on yksi meidän tytön lempiruuista, koska "tässä on palloja (= herneitä), ananasta ja riisiä". Ananaksen mehu ja curry sopivat hyvin yhteen.
4 annosta. Valmistusaika noin 15 minuuttia
2 pientä sipulia
2 rkl juoksevaa margariinia
1 tl currya
½ tl suolaa
6-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />8 dl keitettyä riisiä
2 prk tonnikalaa vedessä/ öljyssä
1 pss herne- maissi- paprikaa
2 prk ananaspaloja mehuineen
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se kattilassa margariinissa ja lisää curry joukkoon kypsymisen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon riisi, kala ja herne- maissi- paprika. Lisää ananaksen palat mehuineen. Kuumenna seos ja mausta suolalla.
Ohje on sovellettu Latifa Lindbergin kirjan Kunnon ruokaa lapsiperheille Arkipäivän risotosta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.