200 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta (perinteistä tummaa)
½ dl maitoa
½ levyä Fazerin sinistä (n. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />100 g)


-Pehmeä voi vaahdotetaan. Huoneenlämpöiset munat vatkataan yksitellen vaahtoon.
-Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita voi sokerivaahtoon maidon kanssa vuorotellen. Älä vaivaa, vaan sekoita.
-Fazerin sininen paloitellaan n. ½ cm • ½ cm ja sekoitetaan taikinaan. Palojen koosta ei kannata olla tarkkana. Ideana on, etteivät palat sula kokonaan kakun sekaan.
-Paista voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa 175 asteessa n.45 min-1 h uunin mukaan.
-Jemmaa jääkaappiin muutamaksi päiväksi ja nauti suurina palasina