lauantai, 10. kesäkuu 2006
(6 annosta) Valmistusaika: yli 60 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
0,5 kpl |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
Knorr Kasvisliemikuutiota |
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 l |
|
Vettä |
400 g |
|
pätkäspagettia |
2 rkl |
|
Bertolli Classico -oliiviöljyä |
500 g |
|
jauhelihaa |
Liemi:
|
2,5 dl |
|
Flora Fraichea |
500 g |
|
Bertolli pastakastiketta (Tomato & Basil) |
4 dl |
|
vettä |
2 kpl |
|
kananmunaa |
1 tl |
|
suolaa |
1 tl |
|
pippurisekoitusta |
Pinnalle:
|
2 dl |
|
juustoraastetta |
|
|
|
Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi. Siivilöi spagetti ja sekoita öljy joukkoon. Kaada spagetti vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää se spagetin joukkoon. Sekoita liemen ainekset ja kaada se jauheliha-spagettiseoksen päälle. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista 200 °C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.