(6 annosta)
Valmistusaika: yli 60 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

0,5 kpl

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

Knorr Kasvisliemikuutiota

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 l

Vettä

400 g

pätkäspagettia

2 rkl

Bertolli Classico -oliiviöljyä

500 g

jauhelihaa


Liemi:

2,5 dl

Flora Fraichea

500 g

Bertolli pastakastiketta (Tomato & Basil)

4 dl

vettä

2 kpl

kananmunaa

1 tl

suolaa

1 tl

pippurisekoitusta


Pinnalle:

2 dl

juustoraastetta

 


Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi. Siivilöi spagetti ja sekoita öljy joukkoon. Kaada spagetti vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää se spagetin joukkoon. Sekoita liemen ainekset ja kaada se jauheliha-spagettiseoksen päälle. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista 200 °C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia.