<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />300 g spagettia
2 ½ l vettä
5 tl suolaa
200 g pekonia
4 keltuaista
rouhittua mustapippuria
2 dl juustoraastetta
(persiljasilppua)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Pane spagetti kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsäksi.

2. Suikaloi pekoni kylmään kattilaan tai pannuun. Ruskista miedolla lämmöllä niin, että rasva ehtii kunnolla irrota lihasta.

3. Annostele kypsä, valutettu spagetti kuumille syville lautasille ja jaa pekoni päälle. Jauha pinnalle mustapippuria.

4. Pane kuhunkin annokseen keltuainen sellaisenaan tai munakuoren puolikkaassa.

5. Ripottele pinnalle juustoraastetta tai tarjoa se erikseen. Tarjoa esimerkiksi tomaatti-sipulisalaatin kanssa.