hirven lihaa kuutioina
voita
vettä
suola
aromisuola
valkopippuri
laakerinlehti
kokonainen maustepippuri
sipuli, valkosipuli

mausteet:
vaihtoehto 1) paprika, soijakastike
vaihtoehto 2) HP-tomaattikastike
vaihtoehto 3) valmis grillimarinadikastike
vaihtoehto 4) huokea punaviin, 1/2 ploi
vaihtoehto 5) 1/2 dl viinietikkaa
vaihtoehto 6) katajanmarjoja
vaihtoehto 7) timjami

1. Lihasuikaleet ruskistetaan voissa.
2. Kuumalle pannulle ei saa laittaa kuin 1/3 pannun pinta-alasta kerrallaan!
3. Tarvittaessa haudutetaan tarttunut liha vedellä ja kaadetaan haudeliemi uunivuokaan. Ruskistetut lihat kaadetaan uunivuokaan.
4. Maustetaan lihat ja lisätään vettä, jotta lihapalat peittyvät.
5. Lihat annetaan olla 150 asteessa usean tunnin ajan.
6. Jos uunin lämpötila on suurempi veden haihtumista on vahdittava.
7. Lihat lisätään kastikepohjaan siten, että kastike enää kiehahtaa.
8. Kastikkeen maku tarkistetaan vasta lihojen lisäämisen jälkeen.